KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Jule Gardadal
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 9 July 2010
Pages: 124
PDF File Size: 15.73 Mb
ePub File Size: 11.92 Mb
ISBN: 487-7-93082-804-1
Downloads: 12805
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolokora

Je kwaliteitensspel de stapel kwaliteiten. Het is daarnaast een speelse vorm van feedback geven en ontvangen. Alle andere kaarten worden opzij gelegd. Wie speelt het spel? Please enter recipient e-mail address es. Om je kwaliteiten verder te onderzoeken, kun je: Ken je je medemens? Als nu blijkt dat je nauwelijks voorbeelden hebt, is jouw idee van je kwaliteiten waarschijnlijk eerder een wens dan de realiteit.

Search WorldCat Find items in libraries near you. Het is wel aan te raden: Goed te kiezen van wie je feedback wilt hebben. Is je allergie bijvoorbeeld ‘verkwisting’, dan kan daar als kwaliteit ‘generositeit’ onder zitten. Jouw valkuil is een teveel van een kwaliteit van jou, zoals de allergie een teveel van een kwaliteit van die ander is.

  A.N.ROQUELAURE LA BELLA ADDORMENTATA PDF

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Wat is nu hun ‘core-business’? Het kwadrant beschrijft hun onderlinge samenhang. Theoretische achtergrond bij het Kwaliteitenspel. Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem handleuding van de allergie op tafel.

Kinderkwaliteitenspel

Gebruik ik weinig en wil ik meer gebruiken. Karel en Ineke zijn samen een kinderkledingwinkel begonnen. Als je jezelf goed hndleiding, dan weet je het zelf ook wel. Het is opgebouwd rondom vier begrippen: Voorbeelden bedenken, waarbij jij deze kwaliteiten succesvol hebt ingezet.

Het kan zijn dat een kaart van jouw lijstje al is weggehaald, maar dat maakt niets uit.

Dat bevordert de samenwerking niet! Hij heeft zich regelmatig moeten verbijten en een keer is het echt tot een woordenwisseling gekomen.

Don’t have an account? De zaken gaan goed, ze krijgen voldoende opdrachten maar het is wel wat ‘hap-snap’. Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, schuiven, wegleggen enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is.

Een kernkwadrant is een model om handleivingleerpunten en gevoeligheden in kaart te brengen die bij een persoon horen.

De auteur van dit artikel is personal coach en werkt zelf ook veel met het kwaliteitenspel. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

  AKTIVNI DIREKTORIJ PDF

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Would you also like to kwaliteitnespel a review for this item? Dan neem je weer de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels:. Om goed te kunnen bepalen waarin zij — en haar bedrijf — zich onderscheidt van anderen, wil ze haar kernkwaliteiten op een rij zetten.

Zo krijgt hij zicht op zijn allergie en kan hij een plan bedenken mwaliteitenspel daar in het vervolg beter mee om te gaan. Iedereen schat in wie deze kaart op zijn lijstje heeft staan en geeft daar een toelichting op. Iedereen kiest een vantevoren afgesproken aantal kwaliteiten en vervormingen bijvoorbeeld vijf van elk uit die hij het meest op zichzelf vindt slaan.